Stiai ca…

Fast and Furious vs. Forrest Gump
26 mai 2017
Active mama
18 iulie 2017

Stiai ca…

Jackie Evancho este cea mai iubita celebritate de catre tineri? Da, inteleg de ce: si eu as vrea fata aceea angelica cand plec in vizita la soacra-mea! In schimb vreau look-ul obraznic al Rihannei cand ies in oras cu iubitul.

Cred ca noi femeile ne schimbam preferintele estetice mai repede ca vremea. Nu crezi? Atunci spune-mi daca mai tii minte care iti era idolul feminin acum 10 ani si daca inca ii mai pastrezi pozele? In conditiile astea, mi se pare firesc ca imaginea pe care o vedem in oglinda, in fiecare dimineata sa nu fie cea preferata. Unde vroiam sa ajung? La reperele noastre, ale femeilor, mai exact dupa ce ne ghidam cand vrem sa slabim. Primul nostru impuls este sa urmam imaginea unui model de femeie fit. Deci daca vreau sa arat astazi intocmai ca… Jillian Michaels. atunci voi face antrenamentul ei si voi arata ca ea! Problema este ca ce face ea sau cum face s-ar putea sa nu imi placa, asa ca maine in zadar voi trage de mine sa continui pentru ca mintea mea va gasi o scuza si astfel ma va convinge sa nu mai fac acel antrenament si voi ajunge din nou de unde am plecat.

Daca inca mai stai sa citesti  acest articol si nu cauti poze cu celebritati, ai o sansa reala sa te reinventezi! Cum? Alegeti un antrenament si „lipeste-te de el” pentru cel putin 3 luni.

Sursa foto: http://allureeveryday.com/2017/03/04/jillian-michaels-weight-loss-tips-that-work