Infometarea este cheia?

Tinerete fara batranete
13 septembrie 2019
De ce am mereu loc in frigider ?
21 septembrie 2019

Infometarea este cheia?

Hello people!

Astazi am decis sa va deschid usile catre una dintre experientele mele traite in viata de adolescenta .
Cred ca cel putin o data in viata , fiecare adolescent se simte marginalizat de standardele de frumusete create de a lungul timpului si simte ca trebuie sa apeleaze la actiuni extreme . Eu eram incoltita de gandul ca nu voi putea arata niciodata ca acele fete ”slabute si perfecte” pe care toata lumea le idolatriza si am inceput sa caut metode de a slabi repede. Am renuntat la a mai bea sucuri, a mai manca dulciuri, chipsuri, fast food si alte alimente daunatoare . Dupa un timp au inceput sa se vada cateva diferente, insa eu eram tot mai nemultumita pentru ca voiam sa scad in greutate si mai repede. Acela a fost momentul in care am apelat la metoda extrema si cunoscuta de multi ca fiind INFOMETAREA.
Kilogramele intr adevar au inceput sa scada mai repede, admirand numarul ce aparea de fiecare data cand ma urcam pe cantar dar eu tot nu ma simteam fericita cu mine insumi. Am ajuns sa am 46 kg si eu tot ma vedeam neatragatoare. Totul a incetat cand am realizat ca nu numarul unor kilograme ma definesc ci personalitea si modul de a gandi. Am lasat in urma metoda infometarii, incepand sa merg la orele de sport ale Andei si sa ii ascult sfaturile in legatura cu alimentatia.

Incepeam sa ma simt tot mai bine cu mine insumi, ma simteam mult mai relaxata cand venea vorba de aspectul fizic. Diferentele au inceput sa se vada intr un timp mai lung si a meritat asteptarea , deoarece o data cu ea a venit si un nou stil de viata, mai sanatos.
Sper ca voi adolescentilor, sa nu va lasati pacaliti de standardele de frumusete, deoarece acestea se schimba precum bate vantul. Pe voi va defineste modul de a gandi, personalitea, hobbyurile etc . Numarul de kilograme nu este cel mai important.