#GIRLBOSS

Sport si nu numai
10 septembrie 2019
Venetia – de vazut, de simtit, de neuitat…
13 septembrie 2019

#GIRLBOSS

“Asadar, in timp ce citesti asta, am trei sfaturi pe care as vrea sa ti le amintesti: nu te maturiza niciodata; nu deveni plictisitoare; nu deveni niciodata conformista. OK? Super. Atunci hai sa-ncepem.
#GIRLBOSS pe viata. “


Atunci cand crezi ca nu te mai poate surprinde forta unei femei, dai de o carte ca #GIRLBOSS si iti iei zdravan doza de optimism si incredere in fortele proprii. #GIRLBOSS este mai mult decat o carte; este o confesiune, un tratat de initiere, o lectie de viata.
Cartea prezinta povestea Sophiei Amoruso, cu destinul ei zbuciumat, cu limitarile, fricile si esecurile ei, dar cu viziunea, curajul si increderea in instinctele sale. Este remarcabila evolutia de la adolescenta rebela si fara viziune, care fura din magazine si manca din tomberoane la femeia puternica si increzatoare, care conduce cu success o companie cu 350 de angajati, care valoreaza peste 100 de milioane de dolari. Si cum nu destinatia e cea mai importanta, ci drumul pana acolo, este realmente captivant modul original si atipic, prin care protagonista isi asculta inima si instinctele.
Inca o data, femeia exceleaza prin determinare, prin strategie, spirit initiativ, prin combinatia perfecta intre forta interioara si sufletul copilaresc. #GIRLBOSS ne invata despre cum sa transformam munca intr-o aventura amuzanta si frumoasa si despre cum sa ne asumam trecutul, preluand controlul propriului destin. Eu am citit-o pe nerasuflate, cu mult entuziasm si drag. Va doresc sa o cititi si sa simtiti la fel.
De asemenea, este interesant de cautat si povestea de dupa #GIRLBOSS, de citit incercarile prin care a mai trecut Sophia dupa ce si-a intemeiat o familie si cum a gestionat intregul business.