Fast and Furious vs. Forrest Gump

Ce sa mai mancam astazi?
18 mai 2017
Stiai ca…
2 iunie 2017

Fast and Furious vs. Forrest Gump

Spuneam in articolul anterior ca o conditie necesara ca tu sa fii fit este sa te ridici de pe scaun. Problema este ca noi, tinerii din acest magnific moment al istoriei omenirii, cand ne ridicam, NE RIDICAM! Adica, suntem gata de ACTIUNE. Suntem turati la maxim si daca nu e ceva foarte interesant de facut, nu are rost sa ne obosim sa ne mai ridicam. Plimbari, sa fim seriosi! Sunt destul de multi seniori care sa-si plimbe nepotii prin parc! Ar fi chiar nepotrivit sa-i incurcam, nu? Asa ca, am inventat tot felul de lucruri ca sa nu cumva sa ne deplasam pe picioruse cu viteza mica. Din scaun, hop pe hoverboard sau pe trotineta electrica. Categoric suntem mai tot timpul rapizi si furiosi! Masinariile sunt extensiile noastre.

Oare au apus vremurile acelea in care fugeam de griji, la propriu, intocmai ca Forrest Gump, cel „special”? Am uitat cum e atunci cand eliberezi toata frustrarea pe o minge de baschet nenorocita si sa te simti ca proaspat botezata? Poate ca nu, dar e complicat al naibii: Trebuie sa-ti dai jos tinuta, machiajul s.a.m.d;  Trebuie sa strige pantoful Nike la tine: „Just Do It, fato!” Nu, nu am uitat cat e de bine dupa efortul fizic, dar e nevoie si de odihna.

Putem vorbi despre odihna activa, dar in nici un caz atunci cand discutam despre mersul pe trotineta electrica. Eu iti propun ca in zilele cand nu te antrenezi, sa iesi afara cu rolele. Nu te agiti prea tare, misti din picioare si totusi prinzi viteza. Nu trebuie sa iesi din oras si poti purta tinuta casual preferata. Furioasa? Nici gand! Vesela si bine-dispusa? Da, categoric!