De ce am mereu loc in frigider ?

Infometarea este cheia?
18 septembrie 2019
Iarba de acasa e mai verde – la Banpotoc
2 octombrie 2019

De ce am mereu loc in frigider ?

Pentru ca mereu consum, maninc. Tot timpul!? Nu, de 3 ori pe zi, ca orice om. Apoi, ce nu mai consum, de obicei arunc, cu putina vinovatie caci ma gandesc de fiecare data la copiii care nu au ce manca…
Dar, ideea la care voiam sa ajung este ca in viata ar fi bine sa procedam intocmai ca si cu frigiderul. Adica, sa consumam ceea ce este bun si ne da energie, sa debarasam, golim si apoi umplem din nou cu bunatati- noutati. Si daca tot vorbim de bunatati recomand aici locuri din Timisoara: Nora Market pentru produsele sale de carne, iaurturi si piata de tarani de langa Casa Tineretului pentru fructele si legumele muncite de oamenii de la sat si ii multumesc lui Dumnezeu ca inca ii mai avem si ca vin in piata cu palmele zbarcite de munca sa ne ofera din agoniseala trudei lor.

M-am abatut putin de la mesajul care voiam sa-l transmit si anume ca IN VIATA este indicat sa te desparti de lucruri si obiceiuri nefolositoare, de oamenii care te incarca negativ, de joburile care te fac sa te simti prizioner sau mult prea apasat, incarcat ca sa descoperi MEREU o alta cale si imensa BUCURIE de a primi ceva nou in viata ta, chiar daca implica efort.

Nu e deloc nou ceea ce va spun, dar avem mereu nevoie sa ne reamintim aceste lucruri ca sa ne automotivam sa facem ACTIUNEA , SCHIMBAREA , MISCAREA.

Thomas Carlyle spunea:
,, Motivarea inseamna sa facem ceva impreuna pentru un avantaj comun ,,
Scrieti-ne ce va motiveaza si impreuna haideti sa actionam , fie ca facem SPORT, YOGA, golim frigiderul sau il umplem cu bunatati sanatoase.

O seara minunata,