Cu ce vine la pachet Sufletul Pereche

Contrastele si linia de mijloc
26 martie 2020
Porumbelul moralist
18 mai 2020

Cu ce vine la pachet Sufletul Pereche

Noi, contemporanii anului 2020 trăim, acum, o pandemie. Ea ne obligă să stăm izolați în casă cel puțin 1 luna cu Sufletul Pereche. Nu e o glumă, nu e un film, e o realitate, dar vorba cuiva, virusul Covid 19, care ne obliga să stăm izolați în casă, a fost aruncat în lume de o femeie, căci ea, femeia, mai mult sau mai puțin îndragostită nu își dorește alături de ea decat Sufletul Pereche.

Probabil că în lumea întreagă milioane de femei și-au dorit și și-au imaginat măcar 1 săptămînă în care iubitul sau soțul să nu mai iasă din casă, decat poate, la cumpărături. In sfarsit, EL va fi cu siguranță, plin de bunăvoință, măcar atat cât să scape de grija ori cicăleala femeii de langă el.

Și iata! Acum, s-ar putea să descoperi că este mai operativ decat tine si că el cumpără doar ce ai pus pe listă, exceptand ciocolata și berea, unde sigur va lua cantități în plus față de cele înscrise în listă. Ție nu îți reușea așa ceva când ieșeai la cumpărături. Puneai în coș și alte zece lucruri (șosete, prosoape, creme, 1 poșeta, 1 parfum, etc.)

Știți că se zice că atunci când în conștiința colectivă stăruie un gand el se concretizează, prin urmare, femei dragi, bărbatul vostru este acum doar al vostru!

Așa vei descoperi că, stand izolați cu proviziile făcute, cand te apuci să faci paine, frămantată cu mainile, nu cu aparatul de făcut paine, Sufletul Pereche știe mai bine cum trebuie să arate aluatul. Și ție ți se părea ca mai trebuie faină…Noroc că vine el in bucătărie si astfel afli că e mai bun brutar-patiser ca tine. Oricum împreună ați facut cea mai buna paine mancată vreodată.

Apoi, dacă vrei dimineața să dormi mai mult, el atata tușește în baie pană te trezești si tu, ca doar el e mai harnic, se trezește devreme. Cafeaua adusă la pat a fost ca în luna de miere. Acum, te răsfață cu o față zambitoare și nevinovată: Bună dimineața dragă, hai să luam micul dejun! Bineânțeles ca vrea să spună ca tu îl vei pregăti!

Dacă ești bărbat vei descoperi că Femeia Suflet Pereche are stări ciudate, se enervează rău cand tu ai răsturnat farfuria cu cojile de la alunele de pădure, ca ea doar ce a aspirat, adică ea e cea harnică. În plus, parcă ai o aplicație nouă pe telefon, care îți controlează mișcările și îți tot repetă: ”deja stai de 2 ore pe telefon, chiar mai poți?” El: dar ce ai vrea să fac ? Ea: nu știu, găsește și tu ceva, mai bine șterge praful sau fă ceva.
Vei descoperi că are tendința să îți tot dea sarcini (ea e cea organizată ) si sfaturi de sănătate: ”nu mai manca atata dulce, că nu e sănătos, nu mai bea atata bere, dacă nu poți să mergi la tenis, ia pastilele acestea că iți reglează flora, etc.( ea e cea responsabilă cu prevenția sanătății tale).

Apoi dacă te uiți în urmă, realizezi că, dacă ție ți-a ieșit un coș pe obraz, nu trec 2 zile și i-a apărut și lui, că dacă tu ai avut probleme cu genunchiul, după 6 luni a avut si el aceiași problemă, dacă el a avut probleme cu coloana în zona toracică, după o vreme a început să te doară și pe tine în zona lombară. Păi cum vă spuneam, este vorba despre conștiința colectivă și empatia celor 2 suflete pereche, dacă il doare pe unul să îl doară și pe celălalt, nu de alta, doar așa, trecand prin dureri, dragostea devine mai puternică.
Nu știu cum, dar atunci cand e fotbal sau știri televizorul se aude ca prin minune tare, mult mai tare decat îți dorești tu, iar cand e vremea sau serialul tău preferat aproape nu se mai aude nimic și atunci il apostrofezi pe stăpanul telecomenzii că vrei și tu sa auzi ceva.

In concluzie cei norocoși, în sensul că și-au găsit Sufletul Pereche, sunt fericiți, pentru că mai presus de toate îi unește ceva mai mult decat in planul fizico-material, îi unește ceva și în planul spiritual, astfel că împreuna vor realiza lucruri mărețe, se vor sprijini reciproc, se vor bucura împreună de aceasta perioadă de realizările lor anterioare, indiferent ca sunt ale unuia, ale celuilalt sau ale amandurora și vor țese împreună proiecte de viitor. Ei își înțeleg nevoile celuilalt, se completează reciproc, diferențele și neplăcerile se estompează, iar cercul dragostei devine unul luminos și elastic, fără a-i constrange în vreun fel pe cei doi.