Active mama

Stiai ca…
2 iunie 2017
Active mama II
2 august 2017

Active mama

„Singurele lucruri care le uzeaza copii mai repede decat papucii sunt parintii.” — John J Plomp.

Daca esti mamica intelegi prea bine acest lucru. Ziua pe langa copii nostri trece ca un vartej din care iesim la sfarsitul zilei nitelus „terminate”. Cat de mult „terminate” este aproape direct proportional cu numarul de copii pe care ii avem „sub aripa”.

Cum poti atunci sa mai gasesti timpul si energia sa te antrenezi? O varianta ar fi sa-ti lasi copilul cu un adult in care poti avea incredere. Daca insa, nu te poti baza pe ajutorul lui in mod constant, cat ai avea nevoie pentru a vedea rezultatele? Decat sa renunti eu iti propun sa-ti angrenezi puiul in antrenamentul tau. Ii vei da  lui/ei un exemplu de mamica sportiva si veti putea crea o legatura puternica intre voi prin acest gen nou de experienta.

Da, este posibil! Anul acesta am avut privilegiul sa lucrez cu sute de copii si din experientele cumulate am invatat cateva lucruri care m-au ajutat sa-mi motivez copilul sa „lucreze” cot-la-cot cu mine si sa ne simtim amandoi bine, antrenandu-ne fiecare altfel, in functie de necesitatile si preferintele noastre. Stati aproape! Va pregatesc un scurt film pentru a va exemplifica cum…